Mail verzonden op 4-10-2008

 

Kom je ook naar de manifestatie op 25 oktober?

 

Beste GGZ collega,

 

Graag willen we je wijzen op de manifestatie ‘De GGZ spreekt!’ die op zaterdag 25 oktober aanstaande plaatsvindt in Amersfoort. Tijdens deze dag zullen de resultaten worden gepresenteerd van de grote GGZ-enquete die afgelopen zomer is gehouden en waaraan ruim 5300 collega’s hebben meegedaan. In de bijlage tref je de uitnodiging aan.

 

Wat wij merken is dat veel mensen positief staan ten opzichte van de manifestatie, maar net even een duwtje van een collega nodig hebben om ook echt te gaan. Nodig dus zoveel mogelijk collega’s persoonlijk uit om mee te komen! Hoe hoger de opkomst, hoe meer impact de manifestatie zal hebben op beleidsmakers, politiek en publieke opinie.

 

Mocht je nog redenen zoeken om jezelf of je collega’s te overtuigen van het nut en de noodzaak om te gaan, lees dan het bijgevoegde artikel van Marc Chavannes wat vandaag in NRC Handelsblad stond.


Je kunt je aanmelden voor de manifestatie via www.zorggeenmarkt.nl
Nadere informatie over de agenda krijg je later gemaild.

 

Wij zullen er op 25 oktober zijn en we hopen jij ook!


Met vriendelijke groet,

Fred Leffers, Thijs Emons en Co Klaver

www.deggzlaatzichhoren.nl

 

Bijlagen:

Uitnodiging manifestatie De GGZ spreekt

Ten strijde tegen het onbehagen (NRC Handelsblad 4-10-2008)

 

N.B.

U ontvangt deze mail omdat u zich heeft aangemeld voor de mailgroep De ggz laat zich horen. Wilt u zich afmelden voor deze mailgroep, ga dan naar http://www.deggzlaatzichhoren.nl/afmeld_start.php