Mail verzonden op 31-3-2009

 

De kracht van het aantal

 

Beste collega of anderszins ge´nteresseerde,

 

De mailinglijst De ggz laat zich horen heeft nu 2200 leden. We merken dat onze mails gewaardeerd worden. Bovendien groeit de bekendheid van de site. Journalisten, vakbonden en beroepsverenigingen weten ons te vinden en in diverse vaktijdschriften verschenen artikelen over de site. Toch zijn er nog veel collega’s die wel de gedachtegang van het initiatief delen, maar nog geen lid zijn van de mailinglijst. En dat is jammer. Want de kracht van het aantal is groot. Hoe meer leden, hoe serieuzer de boodschap wordt genomen. Daarom zijn ook leden die ons passief willen steunen zeer welkom.

 

Het doel van de mailinglijst is en blijft om de leden op de hoogte te houden van publicaties en andere initiatieven die de ontwikkelingen rond de ggz en het nieuwe zorgstelsel op constructief kritische wijze voor het voetlicht brengen. Dit vanuit de overtuiging dat het nodig en zinvol is dat de professionals in de ggz zich laten horen. Zodat we ons vak niet meer laten uitkleden. Lidmaatschap van de mailinglijst houdt in dat je ongeveer eens per twee weken een mail krijgt. Aanmelden is een fluitje van een cent, door hier te klikken. Meer informatie over de mailinglijst en de achtergronden ervan vind je op www.deggzlaatzichhoren.nl en in de vaktijdschriften Psy, Tijdschrift voor Verpleegkundigen en De Psycholoog.

 

We willen jou, als lid van de mailinglijst, vragen deze mail door te sturen naar zo veel mogelijk collega’s binnen en buiten je organisatie. Wij hebben eerder gemerkt dat deze sneeuwbalmethode goed werkt. Daarbij helpt het als je een persoonlijke oproep aan deze mail toevoegt. Jij kent je collega’s en hun specifieke situatie immers beter dan wij. Alvast bedankt voor je hulp!


Met vriendelijke groet,

Fred Leffers, Thijs Emons en Co Klaver

www.deggzlaatzichhoren.nl