Mail verzonden op 16-04-2009

 

De psychiater en uw privacy

 

Beste collega of anderszins geÔnteresseerde,

 

Sneller dan je van ons gewend bent laten we weer van ons horen. De reden is dat in de afgelopen week een goed en genuanceerd artikel in Vrij Nederland verscheen over de privacyproblematiek als gevolg van het DBC systeem. Inclusief een reactie van Jan Swinkels, medebedenker van het systeem. Het artikel staat inmiddels op onze site: http://www.deggzlaatzichhoren.nl/archief/artikel_20090411_de_psychiater_en_de_privacy.pdf. Van belang is dat zoveel mogelijk mensen, liefst ook cliŽnten, schriftelijk reageren op het artikel. Hoe meer reacties, hoe groter de kans dat Vrij Nederland op de zaak terugkomt.

 

Dan nog even de fabel van de mier. Niet iedereen kon de presentatie downloaden. Dit hangt af van locale computerinstellingen waar wij geen invloed op hebben. Onderaan deze mail kun je lezen hoe je het probleem kunt omzeilen.


Met vriendelijke groet,

Fred Leffers, Thijs Emons en Co Klaver

www.deggzlaatzichhoren.nl

 

 

Hoe de fabel van de mier te openen?

 

Open de betreffende mail door te klikken op: http://www.deggzlaatzichhoren.nl/archief/mail/mail20090414.htm.

Ga vervolgens op de downloadlink staan en klik op de RECHTER muistoets. Kies voor Doel opslaan als, selecteer de gewenste doelmap en bestandsnaam en sla het bestand op.

Start Powerpoint op en open vanuit Powerpoint het zojuist opgeslagen bestand.

 

 

N.B.

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van de mailinglijst De ggz laat zich horen. Wil je je afmelden voor deze mailinglijst, ga dan naar http://www.deggzlaatzichhoren.nl/afmelden.php